De Stichting ALS Iran-Nederland (SAIN) zet zich in voor de ALS patiënten in Iran

St. ALS Iran-Nederland doet mee met de ALS Ice Bucket Challenge

St. ALS Iran-Nederland doet mee met de ALS Ice Bucket Challenge

Stichting ALS Iran-Nederland (SAIN) doet op haar manier mee met de ALS Ice bucket Challenge. SAIN is blij met de aandacht die de ziekte ALS heeft gekregen dankzij deze challenge. SAIN wilt echter ook aandacht voor ALS in Iran. SAIN doneert daarom in het kader van de  ALS Ice bucket Challenge € 500,- aan de ALS vereniging in Iran(http://www.helpals.ir/aboutus). Dit geld komt ten goede aan de aanschaf van een beademingsapparaat voor ALS-patiënten in Iran waarmee de levensduur van een patiënt enigszins wordt verlengd.

SAIN heeft 5 jaar terug de website www.alsiran.com opgezet, de eerste informatieve website in het Farsi over de ziekte ALS. Daarnaast ondersteunt SAIN vanuit Nederland direct ALS patiënten in Iran daar waar mogelijk.
Wil je ook helpen? Een beademingsapparaat kost namelijk veel meer dan € 500,-  dus er moet meer geld opgehaald worden. Aangezien direct overmaken naar een rekeningnummer in Iran vanuit Nederland niet mogelijk is, zorgen wij ervoor dat de donaties in Iran terecht komen. Doneren kan via SAIN, bankrekeningnr.:
 St. ALS Iran-Nederland SAIN: 15.70.54.985
IBAN/SEPA: NL27RABo 157054985Geen opmerkingen:

Een reactie posten